Català
LES OLIVERES
RURAL CAN
GUARDERIA CANINA
pàgina principalmapa del llocAfegir a favoritsImprimirEnviar a un amic
 
Vign_Puppies-Dog-Funny-Wallpaper-HD
Benvinguts

En un entorn bucòlic, a la falda de la muntanya de Montserrat, trobem la residència canina Les Oliveres. Amb una mentalitat més vocacional que empresarial, i després d’anys dedicats a l’adopció i acolliment d'animals abandonats, hem decidit fer de la nostra passió una professió i completar aquesta tasca amb un servei de residència que contribuirà a continuar i millorar la nostra acció solidària.

L'equip de Les Oliveres el formem persones compromeses amb el benestar animal i respectuoses i implicades en la conservació de la natura. Per aquest motiu, col•laborem amb aquelles entitats que comparteixen els nostres valors.


Un altre concepte de residència

Anunciem Les Oliveres com una residència, però el que us oferim és molt més que això. La diferència que existeix entre Les Oliveres i una gran residència convencional és la mateixa que hi ha entre un hotel de cent habitacions i una acollidora casa rural.

Amb una capacitat màxima de deu places, garantim un tracte molt personal i proper. Com a propietaris de gossos, tenim un objectiu ferm: aconseguir que els nostres convidats es trobin com a casa.

El nostre reduït aforament no és per la manca d'espai, tot el contrari, pretenem aconseguir el que moltes altres residències només prometen: proporcionar un ambient familiar. Creiem que no podríem complir aquesta promesa si acollíssim cent convidats.


El nostre compromís

Volem que la principal marca d'identitat de la nostra residència sigui l'absència de gossos engabiats. Si a casa vostra els nostres hostes són lliures, corren i juguen al jardí, aquí també ho faran. Si les seves famílies els fan festes i amanyaguen, aquí rebran el mateix tracte i sentiran la mateixa estimació. El nostre propòsit és aconseguir que per a ells la separació no suposi un trauma, sinó tot el contrari, unes excel•lents vacances.

Esperem que gaudeixin del lloc i de la seva experiència amb nosaltres.

Les Oliveres a Facebook
Vign_Face
Recomana'ns
Col•laborem amb:
Vign_sosgolden
10 % de descompte si ens portes un amic adoptat per mitjà de Sosgolden
¡Comenta!